Kategorier
Renovering

Köksrenovering ändrar känslan i Stockholm

Anna trodde inte att de kunde göra något bra av det lilla köket i Stockholm. Men pappan lovade att den köksrenovering han ordnat skulle bli spektakulär.

Anna hade kommit in på skola i Stockholm och istället för att hon skulle behöva pendla hade hennes pappa köpt en liten etta. Hon hade varit exalterad när hon hörde om lägenheten. När de sedan hade åkt för att titta på den hade entusiasmen minskat drastiskt. Den var liten och hon förstod inte ens hur hon skulle få plats med sina saker. Men hennes pappa lovade att det skulle bli jättebra.

Anna funderade inte mer på det utan visste att pappan hade anlitat en byggfirma som skulle göra en total köksrenovering och lite annat smått och gott. Hon var inte särskilt intresserad utan lät honom ta hand om allt. Han hade ställt lite frågor om vad hon ville ha och hon hade svarat, det var det enda som hon engagerat sig i.

Gladare Anna efter köksrenovering

Terminen närmade sig och hennes pappa bad henne att följa med och titta på lägenheten. Hon kunde se att han blev besviken över att hon inte verkade intresserad så hon sa att de kunde åka. Men istället för den mörka hallen som mötte henne sist var det nu ljusa färger på väggarna och på golvet låg ett trägolv. Men det som gjorde att glädjen äntligen tog över Anna var den köksrenovering i Stockholm som pappan fixat.

Väggarna var ljusa. Ett helt nytt kök hade satts in. Det var så mycket smarta lösningar att hon blev överväldigad. Plötsligt fanns det skåp, plats och massor av lådor och ändå var golvytan större än den varit förut. Pappan hade tagit med fika som ställdes upp på köksbänken och kaffet hälldes upp. Innan de lämnade lägenheten fick pappan en stor varm kram av sin dotter som nu älskade sitt nya hem som han gett henne.