Takarbeten

Vi är proffs på Tak, ett etablerat företag med nöjda kunder, arbetar enligt HusAMA:s riktlinjer, vilket garanterar ett väl utfört arbete med rätt material. vi arbetar mest mot privatpersoner , villaägare, fritidshusägare, och bostadsföreningar vi tar också uppdrag från kommuner och företag.
image
image

Murning och Puts

Vi har 20 års erfarenhet inom olika puts jobb och är proffs inom detta område. Inomhusputs gör vi så bra att ingen målarspackel behövs efteråt samt ytan blir fin, charmig och rak så att man kan måla direkt på puts. Vi är proffs på alla murar jobb och kan hjälpa Dig/Er med allt som handlar om sten och bruk.

Ombyggnad och Tillbyggnad

Vi bygger nya anläggningar och renovera befintliga. Vi arbetar inom och utanför byggnader. Vi har lang erfarenhet i branschen. Vi erbjuder professionell hjälp i att välja material.
image
image

Markarbeten

Vår affärsidé är att sälja anläggnings- och markarbeten av hög kvalité såsom asfaltering, grundläggning av byggnader, rörschakter, enskilda avlopp, markbyggnad, stenläggning och stenarbeten. Vi är diplomerade för anläggning av enskilda avlopp.

REFERENSER

Läs vad våra nöjda kunder säger om oss

Jag är väldigt nöjd med D&K Byggpartner. De renoverade mitt badrum med mycket gott resultat. Damian är trevlig, kunnig och tillmötesgående och hans hantverkare skickliga. Arbetet utfördes inom angiven tid. Det blev t.o.m. klart innan.

image
Miguel N.

Tyresö, 2017

Vi har anlitat D&K Byggpartner för att lägga nytt golv. Damian och hans medarbetare är trevliga och kunniga. De gör ett gott arbete och är tillgängliga. Blir något fel så återkommer de och rättar till det. Jag kommer att använda dem för andra arbeten i framtiden.

image
Kristoffer J.

Nacka, 2017

Anlitade D&K Byggpartner när vi skulle renovera vårt badrum. Professionellt och trevligt bemötande. Alltid tillgängliga. Skulle utan tvekan anlita D&K Byggpartner igen! Mycket nöjd med vårt badrum.

image
Lisa J.

Huddinge, 2016