Vem är vi?

Vi är ett företag med lång byggtradition

Vi är ett personligt byggföretag, som har sin egen filosofi och skiljer sig från den ”vanliga” byggfirman. Vi fokuserar på möjligheter och lösningar, istället för att se problem. Vi kan ansvara för en totallösning, från rivning till slutstädning. Vi står till ditt förfogande genom förslag vad gäller val av material, byggteknik, planlösningar mm. Vi strävar alltid efter att ha en god kontakt med vår/våra uppdragsgivare, det kommer du att märka redan vid vår första kontakt.

Vi har utfört en lång rad mindre och större projekt, både åt privatkunder så väl som företagare. Vi är mycket stolta över alla våra projekt samt de fina referenser vi har fått från våra kunder.

image
image
image
image


Vi har certifikat

Alla våra medarbetare samt samarbetspartners har lång erfarenhet och teoretisk kunskap i botten, ett stort hjärta och engagemang – just detta gör att vi är din bästa byggpartner!

image

Heta Arbeten

Våra anställda har Brandskyddsföreningen utbildning att utfora heta arbeten.

image

Behöriga elektriker och rörmokare

I D&K Byggpartner vi samarbetar med behöriga elektriker och rörmokare.

image

Byggkeramikrådet

D&K Byggpartner är medlem i branschorganisationen Byggkeramikrådet.

REFERENSER

Läs vad våra nöjda kunder säger om oss

Jag är väldigt nöjd med D&K Byggpartner. De renoverade mitt badrum med mycket gott resultat. Damian är trevlig, kunnig och tillmötesgående och hans hantverkare skickliga. Arbetet utfördes inom angiven tid. Det blev t.o.m. klart innan.

image
Miguel N.

Tyresö, 2017

Vi har anlitat D&K Byggpartner för att lägga nytt golv. Damian och hans medarbetare är trevliga och kunniga. De gör ett gott arbete och är tillgängliga. Blir något fel så återkommer de och rättar till det. Jag kommer att använda dem för andra arbeten i framtiden.

image
Kristoffer J.

Nacka, 2017

Anlitade D&K Byggpartner när vi skulle renovera vårt badrum. Professionellt och trevligt bemötande. Alltid tillgängliga. Skulle utan tvekan anlita D&K Byggpartner igen! Mycket nöjd med vårt badrum.

image
Lisa J.

Huddinge, 2016