Badrumsrenovering

Vi utför allt från applicering av ett tätskiktssystem, plattsättning till montering av porslin och badrumsinredningar. Vi har egna utbildade plattsättare, behörighet enligt PER:s branschregler för tätskikt i våtutrymmen. Ett nära samarbete med rörmokare och elektriker leder till ett effektivt och ordentligt utfört arbete.
image
image

Köksrenovering

Vi utför alla typer av köksmonteringar och renoveringar. Vi kan tillhandahålla speciallösningar när det gäller skåp och levererar efter önskemål vare sig det är fråga om höjd, djup eller bredd eller materialval samt det mesta inom köksdetaljer m.m. med det senaste av moderna och funktionella innovationer.

Måleriarbeten

Vi utför allt inom målning, både utomhus och inomhus. Vi använder oss av olika målningstekniker och kan arbeta med specialmaterial som t.ex. epoxy eller lasering. Inom målerikategorin ingår även putsning och tapetsering.
image
image

Snickerier

Vi är specialister på unika inredningar till privatboenden, offentliga miljöer och kontor. Vi driver bearbetningen av nya material i den moderna snickeriproduktionen och vårt mål är att förädla våra kunders idéer genom kreativt samarbete. Vi levererar helhetslösningar – från uppmätning till produktion och montering på objekt.

Vindsrenovering

Vi är specialiserade på att bygga vindslägenheter ifrån råvindar. Vi har god kunskap om byggteknik och är duktiga på att hitta de speciallösningar som ofta krävs vid arbete med vindsvåning. Med samarbetspartners erbjuder vi också totalentreprenad som sköter hela byggprocessen med projektering, myndighetskontakter, produktion och försäljning.
image

REFERENSER

Läs vad våra nöjda kunder säger om oss

Jag är väldigt nöjd med D&K Byggpartner. De renoverade mitt badrum med mycket gott resultat. Damian är trevlig, kunnig och tillmötesgående och hans hantverkare skickliga. Arbetet utfördes inom angiven tid. Det blev t.o.m. klart innan.

image
Miguel N.

Tyresö, 2017

Vi har anlitat D&K Byggpartner för att lägga nytt golv. Damian och hans medarbetare är trevliga och kunniga. De gör ett gott arbete och är tillgängliga. Blir något fel så återkommer de och rättar till det. Jag kommer att använda dem för andra arbeten i framtiden.

image
Kristoffer J.

Nacka, 2017

Anlitade D&K Byggpartner när vi skulle renovera vårt badrum. Professionellt och trevligt bemötande. Alltid tillgängliga. Skulle utan tvekan anlita D&K Byggpartner igen! Mycket nöjd med vårt badrum.

image
Lisa J.

Huddinge, 2016